Norazleen's FotoPage

By: Norazleen Anuar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Dec-2006 09:13 Email | Share | | Bookmark
Diving time!

Pic1
Pic2
Anak-aku ngan sepupu dia orang kat rumah adik aku. Rasa macam nak join jer..ttthehehe


Monday, 11-Dec-2006 02:17 Email | Share | | Bookmark
Cabaran seorang driver!

 
 
 
Part memandu memang aku malas aaa. Tapi sebab wife tak tau memandu, full time aa kena drive. Yang boringnya dia nyer co-pilot pun pakai tido ngan 3rd pilot ngan 4th pilot nih..kurengg!


Sunday, 10-Dec-2006 02:08 Email | Share | | Bookmark
Anak-anak di Plaza Angsana

pic1
Pic2
Pic3
View all 4 photos...
Bawa anak-anak pi main playground kat plaza angsana. Main macam tu jer dah RM5 setengah jam. Mahal nyer.


Tuesday, 5-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Shopping di Giant Supermarket

 
 
Bebudak ni kalau gi shopping kat giant.. seronok aa.. sebab nanti dapat aa jajan.


Sunday, 19-Nov-2006 20:30 Email | Share | | Bookmark
Last Call Buat Open House on 19-11-06

OpenHouse1
OpenHouse2
OpenHouse3
View all 6 photos...
Last-last minit baru tergerak nak buat open house. Kelam kabut juga. Malam tu punyalah hujan maha lebatnya. Alhamdulillah, penuh juga rumah. Habis licin juga nasi ayam Kak Leen buat ngan mee goreng. Ttthehhe,.. lain kali nak plan dulu aa baru buat. Tp kan..sebenarnya dah tetiap tahun last minit macam gini...ttthehhe


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net